France Communication

SPREEK FRANS TIJDENS JOUW DROOMBAAN

SCHRIJF JE IN OF NEEM DIRECT CONTACT OP
Inschrijfformulier
PERFECTE COMBINATIE VAN WERK EN TAAL
‘’Wil jij een Franstalige baan op niveau?’’

Onze werkwijze - kandidaten

France Communication bemiddelt voor tal van sectoren in het Nederlandse bedrijfsleven. Af en toe hebben we ook vacatures in Frankrijk of België. Alle banen zijn met Frans en Nederlands of Engels.

Schrijf je je bij ons in, dan kom je terecht in ons uitgebreide kandidatenbestand. We zoeken actief voor je: op basis van je profiel (talenkennis, wensen, werkervaring) matchen wij je met de geschiktste vacatures.

Zelf kun je natuurlijk ook onze website in de gaten houden, hierop zetten we een selectie van ons vacature-aanbod.

Wanneer je nog beschikbaar bent en de geboden vacature spreekt je aan, hebben we eerst een gesprek bij ons op kantoor. Zo kunnen we kennis met elkaar maken en, indien nodig, je kennis van de gevraagde taal of talen testen. Vervolgens kunnen we je voorstellen bij het bedrijf en zijn zij het met ons voorstel eens, dan word je uitgenodigd voor een gesprek bij hen. Met een succesvol verloop van de sollicitatieprocedure krijg je in de meeste gevallen een contract bij het bedrijf zelf, soms werk je eerst een tijdje via ons op uitzendbasis.

 

Dus als we een passende vacature hebben:

  • Een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor om een beter beeld te krijgen van je ervaringen, wensen en competenties.
  • We testen je niveau in het Frans, dan wel je vaardigheid in andere talen - Nederlands en/of Engels in het geval Frans je moedertaal is.
  • Ben je dan nog geïnteresseerd in één van onze functies en zien wij een mogelijke ‘match’ dan stellen wij je voor bij het bedrijf dat de vacature heeft.
  • Is het bedrijf het met ons voorstel eens, dan nodigen zij jeuit voor een sollicitatiegesprek.
  • Wanneer de sollicitatieprocedure succesvol verloopt, krijg je in de meeste gevallen direct een contract bij het bedrijf. Soms werk je eerst nog bepaalde tijd via ons op uitzendbasis.

 

ZIJ GINGEN JE VOOR
Lees hoe anderen de samenwerking met ons ervaren
Lourien, Personal Assistant, 2016

Lourien: "Meer dan gemiddelde aandacht tot het geheel is afgerond. France Communication gaat net dat stapje verder en heeft persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan!"

Klik op de foto voor meer informatie.

Anouk, Assistant to Operations & Sales, 2015

Anouk: "De samenwerking met France Communication heb ik als heel prettig ervaren. Na het kennismakingsgesprek heeft het slechts een week geduurd voordat ik mijn eerste sollicitatiegesprek had."

Klik op de foto voor meer informatie.

Eric, Sales Manager France, 2015

Eric: "France Communication est une agence atypique dans le monde du recrutement : équipe à taille humaine d’un grand professionnalisme, accessible, dévouée, d’une grande humanité et qui cherche toujours à rapprocher les intérêts des entreprises et des candidats."

Mariska, HR Officer

Mariska: "Het is fijn werken met hen, ons team in Frankrijk is grotendeels door hen geworven en wij zijn daar erg content mee!"

Klik op het logo voor meer informatie.

Lees verder