France Communication

GROOT NETWERK, FOCUS OP KWALITEIT

OVER ONS
Je kunt naar een groot bureau gaan, maar dan worden ze ‘t alledrie niet. Of ga je voor een total match?

Wij prescreenen op basis van CV, persoonlijkheid en persoonlijk contact. Dus niet alleen kennis van de Franse taal, al moet deze wel uitmuntend zijn. France Communication zorgt voor de juiste koppeling, op het juiste moment, op de juiste plek. Wij kennen de mensen echt!

 

De kracht van onze kandidaten zit voornamelijk in de combinatie van de taal en hun vakmatige achtergrond, hetzij commercieel, financieel, marketing of administratief. Er is veel economische activiteit tussen Nederland en de Franstalige landen, dichtbij en verder weg, waardoor er een omvangrijke en toenemende vraag bestaat naar goed Franssprekende medewerkers.

 

France Communication bestaat bijna 20 jaar en omvat een deskundige Frans-Nederlandse équipe. Zij streven naar een professionele maar tegelijk informele en met name persoonlijke benadering, zowel naar klanten als naar kandidaten.

JOUW MATCHMAKERS, ONS TEAM
Wij houden de vinger aan de pols voor je!
Philip Stiemer

 Philip Stiemer

"Sinds 2008 ben ik eigenaar van France Communication. Ik ben overtuigd van ons kunnen en doe mijn best om dit zo duidelijk mogelijk uit te dragen."

Mail Philip Stiemer

Employee

Rodolphe ....

Gilmard Madouma

Gilmard Madouma

"Omdat ik vaak in direct contact met klanten of kandidaten sta, heb ik veel aandacht als het gaat om hun hulp en ondersteuning. Dit aspect maakt mijn werk zeer aangenaam."

Mail Gilmard Madouma